Familiebedrijf Beumer Timmerwerken: 100% betrokken en flexibel

Beumer Timmerwerken is een compact en flexibel familiebedrijf, opgericht in 1999. Heidi en Theo Beumer behandelen zelf uw opdracht van plan tot praktijk. Uw winst? 100% betrokkenheid en flexibiliteit. Van ontwerp vanuit uw wensen tot en met het bouwen en zetten op uw terrein.

Bij de tijd met de tuintrends. Uiteraard veranderen trends als het aankomt op tuinhuizen, schuttingen, veranda’s of overkappingen. Beumer Timmerwerken volgt deze nauwgezet en vertaalt die voor u in meesterlijk maatwerk. In de meeste situaties maken we alle delen ter plekke bij u de tuin. Het voordeel voor u? We kunnen zo hele lengtes hout doorlopen op de lange zijde. Dit voorkomt ontsierende “naden” tussen afzonderlijke delen.

Altijd flexibel, altijd bereikbaar. Ook kunnen we door deze korte lijnen snel schakelen als u tijdens de uitvoering van uw tuinhuis, schutting, veranda of overkapping op een aanvullend idee komt zoals een extra raam. Daarom adviseren wij u erbij te zijn als we plaatsen. Zo kunnen we altijd ter plekke rustig overleggen en bijsturen. Des te onbezorgder geniet u na oplevering van een product dat maximaal is afgestemd op uw wensen. En doet zich na plaatsing bij u een vraag voor over onderhoud of reparatie? Of klopt er iets in uw ogen niet? We reageren direct om in gezamenlijk overleg tot een prettige oplossing te komen.

Voorbehandeling in overleg. Wilt u dat wij uw tuinhuis, schutting, veranda of overkapping alvast voorbehandelen voor plaatsing? In overleg is er veel mogelijk.

Eventueel inclusief alle voorzieningen. Ook leggen wij op aanvraag de door u gewenste voorzieningen aan zoals stroom, verlichting en bestrating.

Beumer Timmerwerken ontwerpt uw favoriete tuinhuis volgens al uw persoonlijke wensen. Dus uw tuinhuis is uniek!

Met een maatwerk overkapping bij uw huis creëert Beumer Timmerwerken in één keer een zee aan ruimte.

Met een sfeer- en stijlvolle veranda van Beumer Timmerwerken verlengt u uw interieur naar buiten met net zoveel meters als u maar wilt.

Een schutting om uw tuin mag geen visuele sluitpost zijn. Immers, uw blik valt er elke dag op.