Verruimende veranda's

Met een sfeer- en stijlvolle veranda van Beumer Timmerwerken verlengt u uw interieur naar buiten met net zoveel meters als u maar wilt. De ideale overgang tussen binnen en buiten en tussen terras of tuin. Dé plek voor beschermd buitenplezier in alle vier seizoenen van het jaar.

Warm, huiselijk en sfeervol
Het klimaat wordt steeds aangenamer, en buiten zitten dus ook. Dat verklaart waarschijnlijk de groeiende vraag naar veranda’s. Beumer Timmerwerken maakt uw veranda op maat en helemaal naar uw wensen. Warm, huiselijk en sfeervol. De stijlen? Van verfijnd tot net zo robuust als u maar wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vind inspiratie op de pagina projecten en bel of mail ons gerust via contact.

Beumer Timmerwerken ontwerpt uw favoriete tuinhuis volgens al uw persoonlijke wensen. Dus uw tuinhuis is uniek!

Met een maatwerk overkapping bij uw huis creëert Beumer Timmerwerken in één keer een zee aan ruimte.

Met een sfeer- en stijlvolle veranda van Beumer Timmerwerken verlengt u uw interieur naar buiten met net zoveel meters als u maar wilt.

Een schutting om uw tuin mag geen visuele sluitpost zijn. Immers, uw blik valt er elke dag op.

De opgeleverde projecten in beeld
PROJECTEN

Deze pagina presenteert u een fotografische staalkaart van onze veelzijdige ervaring als het aankomt op tuinhuizen, schuttingen, veranda’s en overkappingen. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot complex. En van functioneel tot sfeervol.

Brengt een voorbeeld u op een idee? Wilt u ook zoiets, maar dan wel met een aanpassing op grond van uw persoonlijke smaak? Bel of mailt u gerust via contact. We beantwoorden graag al uw vragen op weg naar uw nieuwe tuin- en terrasplezier.

Bekijk hier alle Projecten