Stevige & sfeervolle schuttingen

Een schutting om uw tuin mag geen visuele sluitpost zijn. Immers, uw blik valt er elke dag op. Ook van de mensen die uw tuin passeren. Beumer Timmerwerken weet voor wat betreft schuttingen het beste van twee werelden te combineren: stevigheid én sfeer.

Elk ontwerp is mogelijk, van klassiek tot neutraal en opvallend eigentijds. Zowel met rechte als klassiek gebogen vormen. Voor onze schuttingen gebruiken we planken van 18 mm dik, dus ook voor de tussenplanken. We zetten deze met degelijke rvs-schroeven aan elkaar en zorgen dat uw schutting tot in lengte van jaren stevig rust op een degelijk fundament. Naar wens kunnen we inzetstukken plaatsen en ook de trendy combinatie van hout en beton is uiteraard geen enkel probleem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vind inspiratie op de pagina projecten en bel of mail ons gerust via contact.

Beumer Timmerwerken ontwerpt uw favoriete tuinhuis volgens al uw persoonlijke wensen. Dus uw tuinhuis is uniek!

Met een maatwerk overkapping bij uw huis creëert Beumer Timmerwerken in één keer een zee aan ruimte.

Met een sfeer- en stijlvolle veranda van Beumer Timmerwerken verlengt u uw interieur naar buiten met net zoveel meters als u maar wilt.

Een schutting om uw tuin mag geen visuele sluitpost zijn. Immers, uw blik valt er elke dag op.

De opgeleverde projecten in beeld
PROJECTEN

Deze pagina presenteert u een fotografische staalkaart van onze veelzijdige ervaring als het aankomt op tuinhuizen, schuttingen, veranda’s en overkappingen. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot complex. En van functioneel tot sfeervol.

Brengt een voorbeeld u op een idee? Wilt u ook zoiets, maar dan wel met een aanpassing op grond van uw persoonlijke smaak? Bel of mailt u gerust via contact. We beantwoorden graag al uw vragen op weg naar uw nieuwe tuin- en terrasplezier.

Bekijk hier alle Projecten