Thuis in Tuinhuizen

Beumer Timmerwerken ontwerpt uw favoriete tuinhuis volgens al uw persoonlijke wensen. Dus uw tuinhuis is uniek! Voorzien van puntdak of plat dak, dakpannen of shingles, rond of vierkant. Uw wens brengen wij tot werkelijkheid.

Stevig, stabiel én prachtig om te zien
Voor uw tuinhuis is geen fundering nodig, dit scheelt veel voorwerk. Uw nieuwe tuinplezier staat stevig op betonbanden. Het tuinhuisje zelf bouwen we handmatig op met beproefde bevestigingsmaterialen. Deze schieten wij in de planken en balken. Dit werkt efficiënt en geeft de mooie uitstraling en stevigheid van schroeven, het beste van twee werelden! Ook is uw tuinhuis voorzien van een beveiligend cilinderslot. Onze huisjes zijn gemaakt van duurzaam hout. Mooi om te zien, makkelijk in het gebruik en onderhoud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vind inspiratie op de pagina projecten en bel of mail ons gerust via contact.

Beumer Timmerwerken ontwerpt uw favoriete tuinhuis volgens al uw persoonlijke wensen. Dus uw tuinhuis is uniek!

Met een maatwerk overkapping bij uw huis creëert Beumer Timmerwerken in één keer een zee aan ruimte.

Met een sfeer- en stijlvolle veranda van Beumer Timmerwerken verlengt u uw interieur naar buiten met net zoveel meters als u maar wilt.

Een schutting om uw tuin mag geen visuele sluitpost zijn. Immers, uw blik valt er elke dag op.

De opgeleverde projecten in beeld
PROJECTEN

Deze pagina presenteert u een fotografische staalkaart van onze veelzijdige ervaring als het aankomt op tuinhuizen, schuttingen, veranda’s en overkappingen. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot complex. En van functioneel tot sfeervol.

Brengt een voorbeeld u op een idee? Wilt u ook zoiets, maar dan wel met een aanpassing op grond van uw persoonlijke smaak? Bel of mailt u gerust via contact. We beantwoorden graag al uw vragen op weg naar uw nieuwe tuin- en terrasplezier.

Bekijk hier alle Projecten