Opmerkelijke overkappingen

Met een maatwerk overkapping bij uw huis creëert Beumer Timmerwerken in één keer een zee aan ruimte. Als weerbestendige overkapping van uw terras. Of om beschermd tegen de weersinvloeden buiten te kunnen koken en te genieten met familie en vrienden. Maar ook om uw kostbare auto of caravan te plaatsen zonder dat u iedere keer de garage in en uit moet rijden.

Op maat en in uw eigen stijl
Wij ontwerpen en plaatsen uw overkapping geheel op maat. In elk ontwerp dat u maar kunt bedenken, van klassiek en tijdloos naar eigentijds modern. In de houtsoort die perfect past bij de overige stijl van uw woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vind inspiratie op de pagina projecten en bel of mail ons gerust via contact.

Beumer Timmerwerken ontwerpt uw favoriete tuinhuis volgens al uw persoonlijke wensen. Dus uw tuinhuis is uniek!

Met een maatwerk overkapping bij uw huis creëert Beumer Timmerwerken in één keer een zee aan ruimte.

Met een sfeer- en stijlvolle veranda van Beumer Timmerwerken verlengt u uw interieur naar buiten met net zoveel meters als u maar wilt.

Een schutting om uw tuin mag geen visuele sluitpost zijn. Immers, uw blik valt er elke dag op.

De opgeleverde projecten in beeld
PROJECTEN

Deze pagina presenteert u een fotografische staalkaart van onze veelzijdige ervaring als het aankomt op tuinhuizen, schuttingen, veranda’s en overkappingen. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot complex. En van functioneel tot sfeervol.

Brengt een voorbeeld u op een idee? Wilt u ook zoiets, maar dan wel met een aanpassing op grond van uw persoonlijke smaak? Bel of mailt u gerust via contact. We beantwoorden graag al uw vragen op weg naar uw nieuwe tuin- en terrasplezier.

Bekijk hier alle Projecten